Darček na Deň otcov: Čo tak cool tričko? | Ahooy.sk

Darček na Deň otcov – čo vybrať?

Autor:

Dátum: 2021-03-30 09:36:19

Deň otcov sa na Slovensku oslavuje tretiu nedeľu v mesiaci jún. Nie je tak spopularizovaný ako Deň matiek, no obetaví oteckovia si podľa nás zaslúžia rovnakú dávku pozornosti, ako starostlivé maminy. Niekedy však nie je najjednoduchšie vybrať pre nich ideálny darček. Máme pre vás však niekoľko tipov na kúsky, ktoré mu rozhodne vyčaria úsmev na tvári.

Tričko pre najlepšieho otca

Tričká pre ocinov tvoria dôležitú súčasť nášho sortimentu. Samozrejmosťou je, že takýmto tričkom nemusíte ocina obdarovať len na Deň otcov, ale pokojne aj na Vianoce či na narodeniny. Dáte prednosť nápisu najlepší otecko na svete, alebo si vyberiete radšej motív s pivovým kríglom pre vášnivého pivára?

Tričko pre skutočného chlapa

Je úplne jedno, či tatino patrí medzi drsných motorkárov alebo medzi inteligentných knihomoľov. V našej ponuke nájdete tričká s motorkárskym motívom, ale aj tričká pre milovníkov dobrej knihy. Ak váš otec náhodou patrí do obidvoch týchto skupín, automaticky môžete vyriešiť problém s výberom darčeka aj pri ďalšom sviatku.

Tričko pre rybára či pre poľovníka

Veľké množstvo ocinov patrí do skupiny rybárov, hubárov či poľovníkov. Niet sa čo čudovať. Kto by nevyužil možnosť po náročnom týždni vypadnúť od rutiny a bezcielne hľadať hríby v lese počas zimy, celé hodiny sedieť pri jazere aj bez natiahnutej udice alebo si trochu pospať na posede? No dobre, nebudeme ďalej prezrádzať tatinkovské praktiky. Oceňte ich plné nasadenie a starostlivosť napríklad tričkom pre rybára alebo poľovníka.

Zvieracie tričko podľa zverokruhu

Svoju robotu ideálneho darčeka by splnilo aj tričko so zvieracím motívom, ktoré môžete vybrať napríklad podľa znamenia zverokruhu. V našej ponuke však veľa baranov ani škorpiónov nenájdete. Máme však naozaj cool tričká s inými zvieracími motívmi, ktoré si každý otecko okamžite zamiluje. Tí najlepší oteckovia si nechajú svoje znamenie úradne zmeniť napríklad na „nosorožec“, len aby ocenili darček v očiach rodiny.

Tričko, ktoré vyčaruje úsmev

Najkrajšia vec na svete je detský úsmev. Teda, ak nepočítame úsmev nadšeného tatinka, ktorý rozbaľuje darček od svojho vlastného potomka. Ak chcete, aby bol jeho úsmev čo najširší, vyberte pre neho tričko s vtipným motívom.