Tričko ako originálny darček na deň matiek | Ahooy.sk

Deň matiek môžete vyriešiť originálnym darčekom

Autor:

Dátum: 2021-08-04 15:27:44

Deň matiek je sviatok, na ktorý deti často zabúdajú. Väčšinou ich musí nakopnúť otecko a pomôcť im vybrať pre maminu ideálny darček. Ak ste si to nechali na poslednú chvíľu, máme pre vás niekoľko originálnych tipov, ktorými to môžete okamžite napraviť.

Neviete, čo na deň matiek?

Tak, ako ponožky, pyžamo, papuče a kozmetický balíček so sprcháčom a šampónom sú povinnou jazdou na každé Vianoce, vkusné dámske tričko sa môže stať povinnou jazdou na každý deň matiek. V našej ponuke nájdete široký sortiment rôznych motívov a my sme pre vás vybrali tie najlepšie.

Tričko s citátom o mame

Tričká pre maminky vždy zdobí nejaký originálny citát, milý obrázok, alebo oboje. Ak si mamina takéto tričko oblečie, celý svet bude vedieť, že ho dostala od svojej milovanej rodinky. Medzi tričkami o mamách sa samozrejme nachádza aj niekoľko vtipných kúskov, ktoré vás aj ostatných rozosmejú.

Tričko podľa znamenia zverokruhu

Aké ste znamenie zverokruhu? Papagáj, opica, mačka, vlk, pes alebo kôň? No dobre, trochu žartujeme. Každopádne, v ponuke máme aj množstvo dámskych tričiek so zvieracím motívom. Farebné aj čiernobiele obrázky si okamžite zamilujete vy, aj vaša mama, ktorá bude určite zvedavá, kde ste také pekné tričko zohnali.

Vtipné tričko vždy poteší

Vtipné dámske tričká sú samostatnou kategóriou, ktoré vás rozhodne nenechajú nikdy chladnými. Medzi vtipnými obrázkami nájdete aj množstvo vtipných citátov, ale aj situácií zo života, ktoré vám jednoducho musia vyčariť úsmev na tvári. A keď už nie vám, tak aspoň vašej mame.

Čo má mamina rada

Aký šport alebo hobby má vaša mamina najradšej? Kúpte jej tričko, ktoré dá celému svetu vedieť, „tomuto sa venujem“. Je úplne jedno, či rada číta, hrá na gitaru alebo chodieva každý večer behávať. U nás nájdete tričko, ktoré jej okamžite vyčarí úsmev na tvári a bude ho hrdo nosiť pri každej príležitosti.