Ako vybrať darček k výročiu svadby? | Ahooy.sk

Romantický darček k výročiu svadby? Spojte vaše obrúčky aj na tričku

Autor:

Dátum: 2021-11-16 11:13:59

Výročie svadby je jednoznačným dôvodom na oslavu – to prvé, druhé, ale aj dvadsiate. Zaľúbené páry sú zvyknuté obdarovať sa na výročie vzájomným alebo spoločným darčekom. Ak ešte vo vašom manželstve láska nevyprchala a chcete to dať partnerovi alebo partnerke najavo, máme pre vás niekoľko tipov na originálne a vkusné darčeky, ktoré sa priamo hodia na výročie svadby.

Romantický darček na výročie svadby

Je darček na výročie svadby naozaj nevyhnutný? Niekto by možno povedal, že oveľa dôležitejšia je láska, čo je, samozrejme, pravda. Ako by ste si však pripomínali jednotlivé výročia? Fotkami, na ktorých rok čo rok starnete? Nie, darčeky, ktoré vám budú (ideálne obom) pripomínať jednotlivé výročia svadby, sú tou najlepšou voľbou, ako si túto vzácnu udalosť pripomenúť aj po rokoch.

Spoločný výlet

Spoločne strávený čas môže byť pre mnohých časovo zaneprázdnených ľudí oveľa vzácnejší, než materiálny dar. Romantická dovolenka pri mori, druhá svadobná cesta, wellness víkend, ale aj príjemná večera pri sviečkach a dobrom jedle – to sú všetko momenty, ktoré dokonale podtrhnú atmosféru výročia svadby.

Nové obrúčky

Medzi zaľúbenými pármi sa často stáva, že sa po roku alebo rokoch manželstva rozhodnú pre nové obrúčky. Ak ste sa brali v mladosti a vaše ruky zdobia lacnejšie obrúčky napríklad z chirurgickej ocele, po rokoch sa môžete spoločne vybrať do klenotníctva pre nové – napríklad zlaté. Výmena obrúčok za nové je vhodná aj s pribúdajúcim vekom, kedy rovnako, ako pri oblečení, potrebujeme stále väčšie číslo.

Veselé párové tričko

Na výročie svadby sa môžete navzájom obdarovať aj vtipným tričkom. Dámske tričko „V dokonalom vzťahu alebo pánske tričko „Patríme k sebe môže vyjadrovať pozitívny vzťah k jedlu, ale aj k svojej milovanej polovičke. Mimoriadne obľúbené sú aj párové tričká s menami, obrúčkami či inými vtipnými a trefnými nápismi a obrázkami.

Repete svadby

Mali ste svadbu, na ktorú doteraz všetci spomínajú? Medzi obľúbené vzájomné darčeky k výročiu svadby býva často „repete“ samotnej svadby. Vo väčšine prípadov takéto svadby nezahŕňajú samotný obrad, veľké róby, ani celú tú slávnostnú atmosféru, ale len hostinu so zábavou až do rána, na ktorú sa opäť (ne)zabúda.