Tipy na darček na prvé výročie vzťahu | Ahooy.sk

Darček na prvé výročie pre partnera

Autor:

Dátum: 2022-01-04 11:51:43

Prvý rok vzťahu býva väčšinou najkrajší. Zamilovanosť a predstavy o dokonalosti nášho partnera z nás ešte nestihli vyprchať a uvoľniť priestor pre nezhody. Nemaľujme však čerta na stenu a poďme sa spoločne pozrieť, aký darček je vhodný na prvé výročie.

Darček na prvé výročie

Darček na prvé výročie vzťahu (alebo svadby) by mal byť aspoň trochu romantický. Nemusíte si kupovať dary za stovky či tisícky eur, no minimálne drobná pozornosť je určite vhodná. Medzi obľúbené darčeky patria aj také, ktoré sa nejakým spôsobom týkajú napríklad obľúbenej činnosti partnerov – či už nejakej spoločnej alebo individuálnej.

Po roku už sa určite dobre poznáte

Po roku spoločného vzťahu už väčšinou dobre poznáte obľúbené aktivity alebo hobby svojho partnera. Ak sa venuje nejakej športovej činnosti, určite poteší napríklad kúsok športového vybavenia. Dá sa to spojiť aj so spomínanou romantickou stránkou, napríklad: „Tieto turistické palice využiješ, keď pôjdeme spolu na víkend do hôr.“

Darček musí vyčariť úsmev na tvári

A môže sa to rovno spájať so spomínanými hobby. Vtipné tričká dokážu vyčariť úsmev na tvári ženám aj mužom. Ak je napríklad partner rybár alebo poľovník, na prvé výročie od vás nemusí dostať profesionálnu udicu alebo guľovnicu za tisícky eur. Úplne postačí tričko s originálnym motívom.

Aj po roku sa dá založiť rodina

Množstvo párov má po roku spoločného vzťahu za sebou už aj svadbu, bývajú spolu alebo dokonca čakajú bábätko. Pánske tričko „ Super ocko“ môže byť skvelým spôsobom, ako oznámiť partnerovi tú najkrajšiu novinku. Medzi obľúbené darčeky patria aj rôzne predmety, ktoré sa hodia pri spoločnom zariaďovaní domácnosti. Ak máte s výberom darčeka stále problém, môžete si vybrať aj nejaký spoločný.

Spoločne strávený čas

Keď ste s niekým strávili jeden celý rok svojho života, nie je nič lepšie, ako to osláviť spoločne stráveným časom. Spravte si romantický večer pri sviečkach. Alebo naopak, doprajte jeden druhému to, čo najviac miluje – čas pre seba – či už je to čas strávený s priateľmi, pri svojom hobby, alebo len tak v posteli pri dobrom filme.